Ga naar de inhoud

Nieuwe sponsor HV Zwolle: KHV Architecten

 • HV ZWOLLE mag weer een nieuwe sponsor verwelkomen, KHV Architecten

  Wie is KHV Architecten? Gerben stelt zich graag even voor:

  Mijn naam is Gerben ter Horst en ik ben architect & mede-eigenaar van KHV Architecten, Korfker / ter Horst / de Velde. KHV Architecten is een middelgroot architectenbureau in de regio Zwolle. Ons hoofdkantoor staat in Emmeloord en we hebben ook een vestiging in Kampen en Epe. Met ons gezin wonen wij in Stadshagen en net voor de coronatijd is onze dochter Vera lid geworden van HV Zwolle. Door haar enthousiasme is even later ook onze zoon Ralph lid geworden. Als gezin hebben wij geen handbal achtergrond maar na een wenningsperiode voelen wij ons inmidels thuis. Regelmatig zijn wij als enthousiaste HV Zwolle supporters te vinden op de tribune!

  Het maakte ook dat bij de invulling van de vrijwilligerstaken ik iets kon betekenen voor zowel het team van Ralph (de JD1) als voor het team van Vera (C2). Bij het ene team als mede-coach en bij het andere team als mede-trainer. Superleuk om te doen! Nu is het ook geen geheim dat de tijd van Corona ook financiele gevolgen heeft gehad voor de club. Reden dus om ons bedrijf aan te melden als sponsor.

  Sinds dit jaar is KHV Architecten trotse shirtsponsor voor de JD1.

  Net als op het veld moet je het van de inzet van alle teamleden hebben en hopelijk helpt onze inzet als sponsor dan ook een beetje om tot mooie resultaten te komen!


  Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.
×