Ga naar de inhoud

Nieuwe ballen!

Afgelopen zomer heeft de vereniging tientallen nieuwe ballen besteld! Vanaf dit seizoen hebben we namelijk een nieuw ballenbeleid. We gaan onderscheid maken tussen trainingsballen en eigen ballen. In deze nieuwsbrief lichten we dat toe.

Trainingsballen (kleur: paars/roze)

In de WRZV-hal liggen straks genoeg ballen (in alle maten) voor alle trainingen. Deze ballen blijven te allen tijde in de WRZV-hal en zijn alleen voor de trainingen. De ballen zijn paars met roze. De ballen komen in een ballenkar die op slot kan en de trainers krijgen ieder een sleutel. Het is belangrijk dat we er met z’n allen voor zorgen dat alle ballen na elke training weer netjes opgeruimd worden en dat de ballenkar op slot gaat.

Eigen ballen (kleur: groen/geel)

Vanaf dit seizoen geeft de vereniging geen ballen meer in bruikleen, maar kan ieder lid een eigen bal kopen. De ballen zijn groen met geel en kosten €15 per stuk. Als je de bal hebt gekocht, is hij van jou en mag je er dus mee doen wat je wil! Het is wel handig als je hem meeneemt naar uitwedstrijden, zodat je daarmee de keeper kan warmgooien.

Verschillende kleuren!

Door de verschillende kleuren zijn de ballen makkelijk uit elkaar te houden, dus zien we in één oogopslag of het een trainingsbal is (en dat hij dus in de WRZV-hal moet blijven) of een eigen bal.

Waarom deze verandering?

Doordat iedereen een geleende bal van de vereniging had, die leden ook mee naar huis namen, hadden wij slecht zicht op hoe goed de ballen nog waren en hoe snel ze versleten. Daardoor was het moeilijk om altijd voor ieder lid een goede bal te hebben. Met dit nieuwe beleid hebben we altijd goede ballen om wedstrijden mee te spelen en mee te trainen én heeft ieder lid een eigen bal (waar bijvoorbeeld ook thuis mee gespeeld kan worden).

Wanneer gaat het nieuwe beleid in?

Helaas heeft de levering van de nieuwe ballen wat vertraging opgelopen. We verwachten de ballen in de komende weken. We sturen dan een mail naar alle leden, zodat voor iedereen duidelijk is dat het nieuwe ballenbeleid dan ingaat.

Wat moet ik nu doen?

Als je nog een goede bal van de vereniging hebt, hoef je voorlopig niets te doen. Je hoeft pas een nieuwe bal als je bal versleten is of als je een grotere maat nodig hebt. Als dat zo is, stuur je een mailtje naar materiaalcommissie@hvzwolle.nl en dan regelen wij een nieuwe bal voor je.

Vragen?

Als je vragen hebt, kun je altijd een mailtje sturen naar materiaalcommissie@hvzwolle.nl

×