Ga naar de inhoud

Even voorstellen: André Biemans

Hoi handbalvrienden,

Ik ben André Biemans getrouwd met Lidy en hebben 3 kinderen en 3 prachtige klein kinderen. We wonen in Wierden waar ik vanaf mijn 10 de tot mijn 49 heb gehandbald bij H.V. Kedingen. Vanaf mijn 16 de heb ik daar alle teams ongeveer getraind. Zowel in de heren als dames afdeling. Na mijn handbal carrière, top 2 de divisie heb ik me verder als trainer ontwikkeld bij o.a. Tukkers (heren) S.D.O.L jeugd 4 jaar om vervolgens de senioren DS1 en DS2 van oefenstof te voorzien, H.V Holten 4 jaar alle jeugdteams en senioren , H.V. Stevo jeugd en senioren om vervolgens 3 jaar alle jeugd en senioren teams van H.V. Haarle onder mijn hoede te nemen.

En sinds april dit jaar ben ik met alle  plezier begonnen bij Travelbags Zwolle. Als gastheer werk ik de laatste jaren bij golfclub de Koepel in Wierden waar ik tot mijn pensioen (ongeveer 6 jaar, pffff) nog hoop te blijven werken. Dit omdat ik het erg leuk werk vind en dit op dit moment erg goed te combineren is met mijn andere hobby genaamd HANDBAL. Ja als je met mij in gesprek komt gaat het over Handbal, Handbal en mijn kleinkinderen.

Ik hoop dit jaar bij Travelbags Zwolle goede resultaten en voor veel handbal plezier te zorgen. We zien elkaar vast bij een van de thuiswedstrijden desnoods onder genot van een heerlijk speciaal biertje.

Handbal groet André , trainer DS1 en DS2

×