Ga naar de inhoud

Nieuws en actualiteiten

Save the date! HV Zwolle Eindfeest

1 juni aanstaande is het zover! Het HV Zwolle eindfeest op het Hoge Laar. Een leuke afsluiting van weer een mooi handbalseizoen! Vanaf 13.00 gaan we los met een beachtournooi voor de senioren, leuke activiteiten voor de jeugd, een sponsorloop en vanaf 17.30 steken we de barbecue aan. (kosten voor de BBQ ong. € 16,-) Dus voor alle leden: kom aanmoedigen met vrienden en familie en schuif lekker aan bij… Lees verder »Save the date! HV Zwolle Eindfeest

Nieuwe HV Zwolle website is online!

Het is zover; de nieuwe website van HV Zwolle is live!  Met trots presenteren wij de compleet gerestylde website. Niet alleen is de structuur en de inhoud grondig aangepakt, de nieuwe website is overzichtelijker en beter leesbaar voor iedereen. Ook zijn er handige functies en vind je eenvoudig uitgebreide informatie over onze vereniging, wie we zijn, wat we doen.  We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen om alle veranderingen te… Lees verder »Nieuwe HV Zwolle website is online!

Tenten gezocht voor handbalkamp

Wij zijn nog op zoek naar een aantal tenten voor ons handbalkamp voor de jeugd. Periode van 17 tot 20 mei 2024. Ben jij, of ken jij iemand die in deze periode de tenten eventjes kan missen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar: jeugdkamp@hvzwolle.nl Namens onze commissie en alle jeugd handballers: Bedankt!

Instuif E-jeugd groot succes!

Dinsdag 2 april is er voor de E-jeugd een superleuke instuif georganiseerd door studenten van de Windesheim. Leden mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen om samen een leuke training te volgen en zo kennis te maken met de leukste teamsport!

Plantenactie 2024!

De HV Zwolle plantenactie is weer in volle gang!! Verras iemand met zo’n mooie plantenhanger of neem er zelf een aantal en steun zo onze club! Geteeld door Kwekerij Hoog Zuthem. Wil je ook zo’n mooie plantenhanger? Dan kun je hem bestellen via 1 van onze leden. Dit kan tot 12 april a.s. Vanaf 22 april worden ze uitgeleverd. Namens de Actie commissie alvast bedankt voor jullie steun!

HV Zwolle Bingo avond!

20 april aanstaande is het weer zover! De HV Zwolle bingo avond!! Kom jij ook? Jackpot € 100,-!. Veel gezelligheid, welkomstdrankje en bingoboekje. Wanneer? 20 april Waar? Kantine het Hoge Laar Hoe laat? 20.00 Entreegeld? € 15,- Leeftijd? vanaf 18+

Word ook vriend van BFO, Spek jij de clubkas?

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te zijn op het mooiste en grootste festival van onze stad? Bevrijdingsfestival Overijssel is op zoek naar Zwolse verenigingen die vrijwilligers/leden kunnen leveren en zo hun steentje bij willen dragen om deze dag tot één groot feest te maken! Hoe tof is het om te werken op een festival en tegelijk geld te verdienen voor de clubkas?! Dit jaar met verhoogde tarieven, per teamlid kun je… Lees verder »Word ook vriend van BFO, Spek jij de clubkas?

Instuif voor nieuwe jeugdleden!

Dinsdag 2 april a.s. wordt er een superleuke instuif georganiseerd voor E-speelsters. Dus neem je vrienden of vriendinnen mee en laat ze ook kennis maken met de allerleukste teamsport: Handbal! Samen maken we er een supergezellige spelletjesavond van. Meld je snel aan voor 25 maart, via de QR code. Tot snel!

Nieuwe verenigings- scheidsrechter!

Vandaag speelde Dames 3 een thuiswedstrijd tegen Klarenbeek, afgesloten met een mooie winst voor Zwolle: 22-15. Extra winst voor onze vereniging, want we hebben er weer een verenigingsscheidsrechter bij! Aranxta Aalderink is geslaagd voor haar PvB (Proeve van Bekwaamheid).  Aranxta, gefeliciteerd namens de scheidsrechter commissie.  Daar hoort natuurlijk ook een mooi bloemetje bij van Bloemenland, trouwe supporter van handbal!

×